prim. dr. Robert Marčun začel serijo predavanj z naslovom: BOLEČINA V PRSNEM KOŠU – ČAS ZA UKREPANJE

Včeraj (19. maja) je bilo v dvorani Gasilskega doma Duplje prvo od serije treh predavanj priznanega strokovnjaka prim. dr. Roberta Marčuna iz klinike Golnik na temo zgodnjega odkrivanja bolečin v prsnem košu.

Preko 60 zadovoljnih poslušalcev se je včeraj (19. maja) zbralo v dvorani Gasilskega doma Duplje. Z zanimanjem so prisluhnili predavanju priznanega strokovnjaka – zdravnika, domačina prim. dr. Roberta Marčuna iz klinike Golnik. Na preprost in slikovit način je predstavil pomen pravočasnega odkrivanja in diagnosticiranje najrazličnejših bolečin v prsnem košu. Pravočasno ukrepanje ne le, da lahko reši življenje, omogoča lahko tudi normalno življenje po rehabilitaciji. Menimo, da bi takšnim predavanjem morali prisluhniti vsi, tako stari kot mladi. Sodoben čas življenja žal ne prizanaš nikomur.

Na voljo sta še dve predavanji v tem sklopu in sicer jutri (21. maja) ob 20. uri v domu Janeza Filipiča v Naklem in v petek 23. maja prav tako ob 20. uri v Kulturnem domu v Podbrezjah. Udeležba je seveda brezplačna.

PRED2 PRED1

Objavljeno v Uncategorized